Loading..

  Product was successfully added to your shopping cart.

  5

  Product was successfully added to your comparison list.

  About us

  /

  Find en medarbejder

  Kontakt


  Salgschef Danmark

  Kirsten Sander Iversen
  21 17 59 05

  Salg sjælland / Bornholm

  Dina Adelheid Leo
  41 94 75 16

  Salg Sjælland / Fyn

  Camilla Vestereng
  41 94 75 38

  Salg Jylland

  Majbritt Skovlund
  41 94 75 26

  Eksport

  Anette Gade
  41 94 75 01

  Eksport

  Lilli Pedersen
  61 61 14 53

  Firmagaver/B2B

  Claus Bærnholdt
  24 25 77 66

  PR

  Ida Winther
  51 18 00 83

   

   
   
  Produktion

  Produktion

  Vi sourcer de bedste leverandører til hver enkelt kollektion og produkttype i både ind- og udland. Vi værdsætter et tæt samarbejde – med gensidig respekt og forståelse. Der udføres grundig kvalitetskontrol på alle produktioner af vores egne medarbejdere, så vi sikrer, at designernes ønske til design og kvalitet overholdes gennem hele produktionen.

  Distribution

  Distribution

  Gennem årene har vi opbygget et stærkt distributionsnetværk - hos såvel små som store detailbutikker og kæder - i Danmark og store dele af Europa. Vores team, bestående af egne engagerede sælgere, Key Account managers, importører og agenter, gør os i stand til at pleje vores eksisterende kunder samt opsøge nye distributionsveje for vores brands.

  Markedsføring

  Markedsføring

  Markedsføring er nøglen til forbrugernes bevidsthed og har altafgørende betydning, når varerne skal sælges. Vi arbejder tæt sammen med en håndfuld eksterne partnere, og sammen løser vi alle opgaver inden for markedsføring – herunder: Fotografering, katalog og prislister, emballage, pressekontakt, nyhedsbreve og sociale medier.

  Lagerhåndtering

  Lager

  Lagerhåndtering og forsendelse af varer udgør en central del af vores forretning og daglige gøremål. Vores lager er placeret i Hadsunds industrikvarter, hvor vi har mere end 4800 pallepladser til vores omfattende kollektioner. Vi sætter en ære i at levere bestilte varer inden for kun 36 timer fra ordren er lagt.

   

  Rikki Tikki Company

  Hvem er vi?

  Rikki Tikki Company A/S er en dynamisk grossistvirksomhed leveringsdygtige til detail- og boligbranchen.

  Vores speciale er brugskunst, tekstiler og boligartikler til hjemmet. Produktion og markedsføring sker i tæt samarbejde med en række dygtige designere og kunstnere.

  Vores subbrands er...

  Vi er de officielle forhandlere for:

  Susanne Schjerning, Medusa-Copenhagen, Mette Ditmer, ANDERSEN DESIGN, Én Gry & Sif, Elephant Parade, Abildgård, og JUST.