SHOP

andersen-hylder

NYHEDER

nyheder

HYLDER

sovevaerelse

LYSESTAGER

Køkken

KØKKEN

Stue

URE

all around måtter

BORDE

KVALITET

Den nye accessories-kollektion tager udgangspunkt i Andersens dna, hvorfor kvalitet og design har været grundpiller for de eksterne og interne designere, der har skabt en tidløs og nordisk inspireret kollektion.
Kollektionen består blandt andet af et bakkebord, bordskåner, bakker, lysestager, garderobestativ, skærebræt, og sofaborde – alt sammen i smukt træ.
ANDERSEN

ANDERSEN DESIGN

Gennem mere end 100 år har møbelvirksomheden Andersen Furniture produceret anerkendt kvalitetsdesign i træ.
Andersen Furniture har grundlagt Andersen Design, der er en accessories-kollektion. I accessories-kollektion - Andersen Design - går historie, passion og godt håndværk igen, og sammen med en masse anerkendte, eksterne og interne designere skaber de en tidsløs og nordisk kollektion, der matcher den skandinavisk indretning.
Hos Andersen Furniture og Andersen Design tror de på ekstraordinære produkter, der er skabt med hjertet, og produkter der holder i både kvalitet og design. Produkter, der uden at lade sig diktere af kortvarige modeluner, skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Det er derfor, Andersen har været "timeless since 1916".

VORES BRANDS

KUNDESERVICE

Send os en mail
info@rikkitikki.dk
info@rikkitikkishop.dk (Webshop)
Besvares i løbet af 48 timer (hverdage)
Ring til os
Tlf: 98 57 27 55
Tlf: 96 79 40 20 (Webshop)
Mandag - torsdag - kl. 9:00 - 15:00, Fredag - kl. 9:00 - 14:00
Rikki Tikki Shop anvender cookies til at optimere indholdet og oplevelsen af websitet. Læs mere her    x