Loading..

  Product was successfully added to your shopping cart.

  5

  Product was successfully added to your comparison list.


  Elephant Parade

  SÅDAN BEGYNDTE DET HELE

  Elephant Parade blev grundlagt i 2006 af far og søn Marc og Mike Spits. På en ferie i Thailand mødte Marc en babyelefant ved navn Mosha, som havde mistet sit ene ben efter at have trådt på en landmine. Mosha inspirerede Marc og Mike til at stifte Elephant Parade.

  “Vi fik lyst til at gøre noget struktureret. Noget, der ville skabe indtjening på lang sigt. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan skabe en bæredygtig fremtid for elefanterne” - Mike Spits

  Elephant Parade® er verdens største kunstudstilling med dekorerede elefantskulpturer. Hver enkelt elefant er et unikt kunstværk, der kreeres af kunstnere og kendisser fra hele verden. De store elefantskulpturer udstilles i internationale storbyer, og efter hver udstilling bortauktioneres en række af skulpturerne ved anerkendte auktionshuse. Håndlavede replika-modeller i begrænset antal og et udvalg af andet merchandise skabes desuden på baggrund af udstillings-elefanterne. Nettofortjenesten fra auktionerne og 20% af Elephant Parades øvrige nettofortjeneste doneres til støtte-projekter for elefanternes velfærd og bevarelse. Elephant Parade tror på, at styrken bag en global bevægelse kan skabe en gladere verden. Den verdensomspændende kunstudstillinger frembringer millioner af smil verden over, og samtidig rejser den opmærksomhed om elefanternes behov for beskyttelse.

  Der ligger en unik inspiration bag hver enkelt elefant, og således er hver enkelt elefant et unikt kunstværk. Elephant Parade modtager heldigvis stor hjælp og støtte fra en masse talentfulde kunstnere og designere. Der er noget for enhver smag. Hidtil har mere end 800 kunstnere og kendisser fra alverdens forskellige, spændende kulturer skabt omkring 1.250 unikke elefanter – hver med deres egen, unikke inspiration hvilket giver elefanterne et vidt forskelligt udtryk.

  Besøg Elephant Parades officielle hjemmeside her