Kvalitetsprodukter til skarpe priser


Velkommen til Rikki Tikki Shop


Kvalitetsprodukter til skarpe priser


Velkommen til Rikki Tikki Shop


Shop hos Rikki Tikki

De bedste produkter

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsvarer inden for mange forskellige kategorier. Uanset hvad du leder efter, har vi noget, der passer til dig. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at vores kunder får det bedste af det bedste.

Udvalgte produkter

Vi har udvalgt de bedste produkter til dig her

49 %
aroma gastro - kande, hvid, 0,2 L

30,00 kr. Før 59,00 kr.
84 %
Laguiole 6 stk. steakgafler 2,5 mm mix farver

249,95 kr. Før 1.599,00 kr.
25 %
Dråbefangere, 2 stk

112,00 kr. Før 149,95 kr.

Et online univers af boliginteriør

Rikki Tikki Shop er et online univers af boliginteriør, som sælger boligtekstiler og brugskunst til dig, der elsker design og boligindretning. Vores stil er klassisk med et tvist af skæve og unikke produkter fra et stort udvalg af mærker. 

Begivenheder og højtider – særligt julen – er vores speciale, hvorfor du altid kan finde (gave)inspiration – barnedåb, konfirmation, bryllup osv. samt mandelgave og adventskalendergaver til jul. Vores passion er boligindretning, og vi er derfor glade for at byde dig indenfor i vores univers af boliginteriør. Har du spørgsmål eller gode idéer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prisgaranti på alle produkter i shoppen

Vi tilbyder prisgaranti på alle vores produkter i vores webshop! Det betyder, at hvis du finder det samme produkt billigere et andet sted, matcher vi prisen. 


Hos os kan du være sikker på, at du får den bedste pris på markedet. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse og tillid til vores webshop, og det er derfor, vi tilbyder denne prisgaranti. Shop med ro i sindet og spar penge på dine køb i dag!

Nyheder

Se de seneste produkter i shoppen
36 %
Garder med flag 28 cm
Vores Garder er Lykketroldenes hyldest til dejlige, lille Danmark. I mere end 350 år har de flotte gardere med bjørneskindshuer passet på vores kongefamilie. Vi elsker vores traditioner, og at vise vores flag frem til fester, jubilæum, fødselsdage m.m. Vi er stolte over at være fra Danmark, og ønsker at give vores traditioner videre til de nye generationer. Det er tid til at hylde vores hverdagshelte. Hverdagsheltene er alle de mennesker, der hver især gør en kæmpe indsats i vores dagligdag.Denne kollektion af Lykketrolde hylder vores helte, men er samtidig fyldt med produkter der passer perfekt som anledningsgaver. Brand: Lykketrold Størrelse: H28 cm Materiale: Special keramik Hår: Fåreskindshår

322,00 kr. Før 499,95 kr.
21 %
To Go Click Stål termokrus 0,2L - Sort metallic
Perfekt til favorit drik på farten fra Stelton. To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus. Med et let tryk på toppen, er kruset drikkeklar, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. To Go Click holder drikken varm i 2 timer og kold i 4 timer. Praktisk dobbeltvægget krus med termoeffekt til kolde eller varme drikke Unik åbne-lukke-funktion; kan åbnes og lukkes med én hånd. Mål: Ø: 7,2 CM, H:14 CM

181,00 kr. Før 229,95 kr.
33 %
Perfection Sommelierglas, klar, 90 cl
Design: Holmegaard Størrelse: H 23 cm Volumen: 90 cl Materiale: Glas Pakke indeholder 6 stk. Skænkelinjen hjælper dig til at skænke korrekt op til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de bedste betingelser for at udfolde smags- og duftnuancer.

101,00 kr. Før 149,95 kr.

Bliv inspireret til dit næste indretningsprojekt

Er du på udkig efter inspiration til dit næste boligprojekt? Så er du kommet til det rette sted! Vores hjemmeside er fyldt med inspirerende billeder og idéer til alle typer boligprojekter.

Uanset om du skal indrette dit køkken, soveværelse eller skabe et hyggeligt uderum, har vi masser af inspiration til dig. Vi ønsker at hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem, og derfor har vi samlet de bedste idéer og trends på vores hjemmeside. Gå på opdagelse og lad dig inspirere til dit næste boligprojekt i dag!

Fri fragt over 499,-
360 dages fri returret
Prisgaranti på alle varer i shoppen
20px
22px
start
#333333
#333333
iconsLeft
headline
600