Loading..

  Product was successfully added to your shopping cart.

  5

  Product was successfully added to your comparison list.

  Læs vores pressemeddelelser her

  Nyheder fra JUST brugsdesign: Efterårets must haves giver kant til den nordiske bolig

  Serien JUST er udvalgte, lækre designs der giver kant og personlighed til det moderne danske hjem. Hver enkelt item passer til vores nordiske stil, og har samtidig en lækker personlig streg.
  Læs mere

  Nyheder fra Mette Ditmer Design, gør dit badeværelse til et velværerum for krop og sjæl

  Mette Ditmer Design inviterer dig på en wellnessoplevelse hjemme hos dig selv med en kollektion af accessories til badeværelset, der hjælper dig med at finde de vigtige øjeblikke af zen i hverdagen. Med Mette Ditmer Design får du en helt særlig oplevelse af velvære og ro, når de gen- nemarbejdede og luksuriøse designprodukter forskønner din hverdag og gør dit hjem til en opladningszone for krop og sjæl. Hver enkelt produkt er gennemtænkt med en æstetisk fortolkning af de trends og tendenser, designeren Mette Ditmer finder i dansk designhistorie og i den nordiske stil. Som altid er stilen grafisk og med en klassisk enkelhed, som gør produkterne langtidsholdbare.
  Læs mere

  Julenyheder fra Medusa-Copenhagen: Lad de store julelys skinne på nye nisser og festlige rensdyr

  Der er ingen grund til at lægge skjul på, at jul er noget helt særligt for designerne bag Medusa-Copenhagen, Maj-Britt og Rie Bidstrup. I år sætter de lys på julen med to helt nye hyggelige hønisser, festlige rensdyr og julestager formet som håndfoldede papir- stjerner, hvortil deres store elegante bloklys med stjerner i guld og sølv passer perfekt.
  Læs mere

  Abildgård 2016: Den elegante jul er hvid som porcelæn fra Abildgård

  Jette Abildgård leverer endnu engang en stilsikker og sofistikeret julekollektion. Som altid er der tale om fint forarbejdet og guldbelagt porcelæn. Traditionen tro byder kollektionen blandt andet på en ny juleengel, et nyt årshjerte og, som noget helt nyt, en stage med kalenderlys.
  Læs mere

  Nyheder fra Én Gry og Sif: Uimodståeligt Fair Trade julepynt i filt

  Én Gry & Sif fremstiller håndlavet Fair Trade interiør skabt af dygtige nepalesiske kvinder. Dette års julekollektion består af alt fra juletræer, julekugler og et traditionelt krybbespil til en mistelten, der holder helt indtil næste jul. Nyheder fra Én Gry og Sif: Uimodståeligt Fair Trade julepynt i filt.
  Læs mere