Serien JUST er udvalgte, lækre designs der giver kant og personlighed til det moderne danske hjem. Hver enkelt item passer til vores nordiske stil, og har samtidig en lækker personlig streg.

SVENSK INDFLYDELSE
De fine nye heste i julefarverne white, silver og gold er en del af den succesfulde serie af heste fra JUST, der efterhånden pynter i rigtig mange danske hjem. Hestene er skabt i svensk stil og er en fin accessory til hjemmet året rundt. Hestene er lavet i kunstkeramik, og herefter har de fået en smuk, silkemat finish, som giver den flotte dybde til farverne.

Hestene fås i farverne white, silver og gold. Vejl. udsalgspris kr. 249,95 kr. pr. stk.

PONY I AKACIETRÆ
Til serien af ponyer, fås nu også en elegant version i akacietræ. Den fine pony har en dejlig ind- bydende overflade og en smuk glans. Ponyen står smukt alene men kan også indgå i et tableau med JUSTs andre smukke ponyer og heste.

Vejl. udsalgspris kr. 299,95

GULVVASER TIL DET MODERNE HJEM
Kom efterårets gæslinger og grene i de smukke, stilsikre vaser i JUSTs signaturdesign. Vaserne kommer i to højder og er begge flotte på gulvet, på trappen eller som blikfang i entreen. Vaserne er designet med det retro-inspirerede stregmønster, JUST er kendt for, og har en flot råhvid krave og sort bund. Gulvvaserne matcher bordvasen i den nuværende kollektion.

Vælg mellem:

H45 cm: vejl. udsalgspris kr. 1.499,- H30 cm: vejl. udsalgspris kr. 399,95

OM JUST
JUST er en kollektion af særligt udvalgte design-items, der udvikles i takt med tidens ånd. JUST er for dig, der søger særligt lækkert design til dit hjem, som både rummer kant og elegance. Fælles for produkterne er den stilsikre forståelse for de nyeste trends, og derfor kommer der hele tiden nye, lækre designs til den stadigt voksende kollektion af must haves.

Nærmeste forhandler oplyses på 9857 2755.