Mette Ditmer Design inviterer dig på en wellnessoplevelse hjemme hos dig selv med en kollektion af accessories til badeværelset, der hjælper dig med at finde de vigtige øjeblikke af zen i hverdagen. Med Mette Ditmer Design får du en helt særlig oplevelse af velvære og ro, når de gen- nemarbejdede og luksuriøse designprodukter forskønner din hverdag og gør dit hjem til en opladningszone for krop og sjæl. Hver enkelt produkt er gennemtænkt med en æstetisk fortolkning af de trends og tendenser, designeren Mette Ditmer finder i dansk designhistorie og i den nordiske stil. Som altid er stilen grafisk og med en klassisk enkelhed, som gør produkterne langtidsholdbare.

STILRENE LINJER INSPIRERET AF KLASSISKE BADEANSTALTER
Bring stemningen af badeanstalt ind i hjemmet med den grafisk inspirerede serie Tile Stone i keramik, der forener det stringente og moderne i den grafiske badeværelsesflise med ånden og følelsen fra 60’ernes baderum. Serien rummer 11 produkter med fortolkninger af tile-looket i farveholdningerne; sort streg på hvid, og hvid streg på sort. Seriens unikke kombination af svundne tiders charme og et moderne look er slik for øjet og nem at integrere i dit moderne badeværelse. Kollektionen rummer en dispenser i to størrelser, et tandkrus og toiletbørsteholder i flere forskellige designs.

Vejl. udsalgspriser fra 119 kr.

GYLDNE ØJEBLIKKE I TRENDSÆTTENDE FARVEKOMBINATION
En hel serie af badeværelses-accessories i en dyb jadegrøn farve kombineret med gylden mes- sing, giver badeværelset en luksuriøs spa-stemning i rene nordiske linjer. I serien fås sæbe- og cremedispenser, tandkrus, glasbakke samt en lille krukke med messing-låg.

Vejl. udsalgspriser fra 129 kr.

BLØDE OG BEROLIGENDE: CROSS HÅNDKLÆDER
De bløde Cross håndklæder i luksuriøs og blød bomuld inviterer til lange varme bade og af- slappende øjeblikke. Cross håndklæderne har længe været en Mette Ditmer Design favorit og udvides nu med farverne Dark Forest og Wine Red. Håndklæderne er i 100% ren øko-tex bomuld og jacquardvævet i smukt CROSS-design med grafisk high-low effekt.

Vejl. udsalgspriser: Gæstehåndklæder 2-pak 119 kr. Håndklæder 2-pak (50X95 cm) 199 kr. Badehåndklæde (70x133 cm) 199 kr.

Nærmeste forhandler oplyses på 9857 2755.