Der er ingen grund til at lægge skjul på, at jul er noget helt særligt for designerne bag Medusa-Copenhagen, Maj-Britt og Rie Bidstrup. I år sætter de lys på julen med to helt nye hyggelige hønisser, festlige rensdyr og julestager formet som håndfoldede papir- stjerner, hvortil deres store elegante bloklys med stjerner i guld og sølv passer perfekt. 

HØNISSERNE ANNA OG ANDERS:
Hønisserne Anna og Anders er nyeste tilføjelse til Medusa-Copenhagens kære og udtryksfulde hønisse-familie, og de ved tydeligvis, hvordan man fejrer den søde juletid. Anna dufter saligt til de friskbagte julekager, og Anders ser ud til at spekulere over, om han mon kan nå at snuppe en af de søde kringler, inden Anna åbner øjnene igen.

Hønisser – vejledende udsalgspris kr. 299 pr. stk.

DEN FESTLIGSTE ADVENT FÅR DU MED FAMILIEN RUDOLF
Årets adventsstage består af det fineste jule-tableau med Familien Rudolf - fuld af juletræer, snebolde i guld og røde svampe. Det er tydeligt, at advent er en stor ting for familien Rudolf, som har hevet deres festligste tøj frem: Far Rudolf har iført sig den guldprikkede heldragt, mens Mor Rudolf er rullet i den fineste fjerede festdragt, og Mini Rudolf står klar klar til at lave juleløjer i sin hvide rensdyrsdragt.

Rudolf X-mas party – vejledende udsalgspris kr. 599,95

VINTAGE RUDOLF I MINIUDGAVE
Medusa-Copenhagen fejrer Familien Rudolfs lange liv, og genudgiver her succesudgaverne fra 2007 i en miniudgave. De er skrumpet til 13 cm, men nuttetheden er i den grad komplet: De søde små Rudolf’er har taget sølvglitrende gevirvarmere og strømper på, som tilsammen står i festlig kontrast til deres rene hvide dragter.

Hr. og Fru Rudolf Mini Frost – vejledende udsalgspris kr. 99,95 pr. stk.

JULESTJERNEN BRINGER LYSET FREM
Den første oprindelige lysestage formet som håndfoldede papirstjerner fra Medusa Copenhagen har fået vokseværk, og kommer nu i en XL med plads til store julebloklys. Stagen fås både i guld og hvid.

Star Factory XL guld og hvid – vejledende udsalgspris kr. 349,95 pr. stk.

OPLYST I STJERNESKÆRET
Lad lysene brænde og stjernerne skinne. Disse bloklys er skabt til stjernelysestagerne, hvor lyset med guldstjernerne passer smukt til den guldfarvede stage, og den hvide lysestage tager sig godt ud ledsaget af lyset med sølvstjerner.

Starlight stjernelys i guld og sølv, Ø6 cm – vejledende udsalgspris kr. 79,95 pr. stk.

OM MEDUSA-COPENHAGEN – ET FINURLIGT UNIVERS
Maj-Britt og Rie Bidstrup (Mor og datter) er designerne bag det finurlige og unikke univers Medu- sa-Copenhagen, som har eksisteret siden 1997. Medusa-Copenhagen er især kendt for en verden fyldt med figurer og dekorationer til alle anledninger som jul og fødselsdag. Alle figurer produce- res og håndmales efter Rie og Maj-Britts originale håndformede modeller, og hvert år kommer der nye figurer til. Maj-Britt og Rie er altid på jagt efter noget nyt, spændende og anderledes, som kan skabe liv og glæde i mange familier og hjem.

Nærmeste forhandler oplyses på 9857 2755.